Veselimo se suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zadar - podružnica Gračac
Novosti / 22. 11. 2022 - 2:15

Nakon uspostave i nastavka dobre suradnje sa podružnicom u Obrovcu, održali smo sastanak sa predstavnikom Centra za socijalnu skrb Zadar, podružnica Gračac.

Predstavili smo rad i djelovanje udruge ZvoniMir unutar programa  „Mreža podrške i suradnje sa žrtve i svjedoke kaznenih djela“, te razgovarali o budućoj međuresornoj suradnji odnosno mogućnostima zajedničkog djelovanja, a sve kako bi pomogli žrtvama i svjedocima kaznenih djela.

Kroz zajednički dijalog detektirali smo probleme i vrste nasilja s kojima se svakodnevno djelatnici podružnice susreću te se ponudili kao podrška njihovim korisnicima sa svim uslugama koje nudimo.

Najavili smo i obilježavanje, ovogodišnjeg Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se obilježava 25. studenog, na način da ćemo na tri lokalne zadarske radio postaje emitirati radio jingl unutar programa „Mreža podrške i suradnje sa žrtve i svjedoke kaznenih djela“.

U sklopu posjeta postavili smo i info pult u prostorijama u podružnici Gračac te ga dopunili sa informativnim materijalima kako bi podaci udruge bili dostupni svim potencijalnim korisnicima udruge.

Projekt je financiran u sklopu Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

 
  Novosti - Sve