Započeo projekt pod nazivom “SUSTINEO”
Novosti / 06. 11. 2020 - 12:25

"SUSTINEO - Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost" ime je projekta koji je započeo 28. listopada 2020., kojeg vodi udruga Odraz i u kojem je Zelena Istra partner zajedno s Fakultetom političkih znanosti, Pravnim fakultetom, Centrom za razvoj neprofitnih organizacija CERANEO, udrugama SMART, DEŠA i ZvoniMir, Zakladom za razvoj lokalne zajednice Slagalica, Udrugom gradova u RH  i Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj - HMRR.

Aktivnosti projekta bazirati će se na traženje odgovora na pitanje održivog razvoja u Hrvatskoj, povezivanja organizacija civilnog društva, lokalnih samouprava i visokoobrazovnih institucija, jačajući njihove kapacitete za zajedničko djelovanje. Tijekom trajanja projekta provodit će se nekoliko istraživanja i napravit će se analiza javnih politika na području održivog razvoja.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda - Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada.

 
  Novosti - Sve