Novosti / 15. 03. 2023 - 10:07

Dragi naši,

Kao što Vam je poznato, od prošle godine, točnije od 7. ožujka 2022. udruga ZvoniMir je sa područja Šibensko-Kninske županije, unutar Mreže podrške proširila svoje djelovanje na područje Zadarske županije te otvorila područni ured u gradu Zadru na adresi Špire Brusine 9.

Zadovoljni smo što su nas korisnici prepoznali kao mjesto gdje se mogu u svakom trenutku obratiti za pomoć i podršku jer svakome je potrebna, a pogotovo kada ste žrtva ili svjedok kaznenog djela.

Besplatne usluge podrške i pomoći pružamo žrtvama i svjedocima kroz projekt Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela. Projekt financira Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

Mogu nam se obratiti svi koji su (ili nisu) prijavili kazneno djelo, a i nakon završetka samog postupka, ukoliko Vam je potrebna emocionalna podrška, kao i usluga informacije o pravima, praktične informacije, pravno i psihološko savjetovanje, kao i usluga pratnje na sud i druge institucije, u svojstvu osobe od povjerenja. Pored kaznenih djela usluge se odnose i na djela u nadležnosti prekršajnog suda, a koja se tiču nasilja u obitelji.

 

Nastavljamo sa pružanjem podrške i pomoći svima koji je trebaju te nam se slobodno obratite na kontakt:

mob.: 095/394 2331

e-mail: zadar@zvonimir.hr

Svaki radni dan od ponedjeljka-petka, od 8-16h

na adresi Špire Brusine 9, 23 000 Zadar

 

Niste sami i u redu je potražiti pomoć! Obratite nam se!

 
 
 
  Novosti - Sve