Započeo projekt “Ovisni jedni o drugima”
Novosti / 16. 03. 2023 - 2:40

Započeli smo sa provođenjem projekta „Ovisni jedni o drugima“ koji uz financijsku podršku Ministarstava zdravstva provodimo kao partneri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije (HZJZ). Kroz navedeni projekt ćemo se u Kninu usmjeriti na prevenciju ovisnosti od alkohola, pa ćemo organizirati debate na ovu temu u kojima će sudjelovati mladi i oni nešto stariji. Svima je već sad dostupno individulano i grupno savjetovanje sa stručnim psihologom, a prigodno ćemo obilježiti i Dan borbe protiv ovisnosti 26.6. Istovremeno HZJZ će u partnerstvu sa Klubom liječenih alkoholičara KL(ic)A provoditi sastanke i predavanja s ciljem promocije i uključivanja u Klub u mjestima Tribunj, Murter, Rogoznica, Primošten i Drniš, dok će HZJZ provoditi testiranje na alkohol kroz cijelu godinu kako bi utvrdili rano otkrivanje ovisnosti, smanjeno uzimanje i apstinenciju.

Problem ovisnosti o alkoholizmu je toliko velik da ga pojedinac ne može samostalno riješiti stoga iskoristimo ovakve projekte i suradnju sa stručnjacima kako bi spriječili i /ili izliječili sebe i svoje društvo.

Sve informacije o projektnim aktivnostima možete dobiti na adresi zvonimir@zvonimir.hr; 022 662 554 ili Klub KL(ic)A klubklica@gmail.com; 095 888 4954.

                                                                                       

 
  Novosti - Sve