Novosti / 29. 09. 2022 - 1:23

Nakon druženja u svibnju ove godine, udruga slijepih Zadarske županije prepustila nam je svoje prostorije kako bi vodećim predstavnicima njihove udruge, kao i njihovim članovima predstavili program „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ te šest mjeseci nakon otvaranja ureda u Zadru podijelili međusobna iskustva u radu s korisnicima.

Našem pozivu za sudjelovanje na predstavljanju programa Mreže podrške, 28. rujna 2022. odazvale su se i druge udruge sa zadarskog područja i to predstavnica udruge „Eko-Zadar“ te udruge Prizma.

Udruga „Eko-Zadar“ djeluje na području grada Zadra, a i šire ovisno o aktivnostima projekata koje provode, dok udruga Prizma, sa sjedištem u Gračacu, provodi svoje aktivnosti sa korisnicima, uglavnom mladima na području grada Gračaca, grada Zadra te otoka Veli Iž.

Obzirom na područja njihovog djelovanja, predstavili smo i naše buduće aktivnosti na području Zadarske županije, a to je približavanje rada udruge kroz Mrežu podrške na području zadarskih otoka, kako bi dislociranim korisnicima olakšali pristup pomoći i podrške koju pružamo.

Bilo nam je jako drago upoznati nove predstavnike udruga sa područja Zadarske županije i razmijeniti međusobna iskustva i aktivnosti.

Hvala im na podršci i dolasku te udruzi slijepih Zadarske županije što nam je prepustila prostorije svoje udruge.

 
 
 
  Novosti - Sve