Poziv na javnu akciju u Zadru - Stop nasilju nad ženama!
Novosti / 16. 11. 2023 - 11:36

Dragi naši, pozivamo Vas da nam se pridružite i podržite javnu akciju informiranja i osvještavanja javnosti o važnosti borbe protiv nasilja nad ženama, kao mali znak podrške obilježavanja 25. studenog – Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama!

Važno nam je i informirati građane o važnosti prepoznavanja i prijavljivanja nasilja i svih kaznenih djela, kao i upoznavanja sa uslugama pomoći i podrške koje žrtve i svjedoci kaznenih djela mogu dobiti u udruzi ZvoniMir, u našem uredu u Zadru, na adresi Špire Brusine 9.

Besplatne usluge podrške i pomoći pružamo žrtvama i svjedocima kroz projekt Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela. Projekt financira Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

Javna akcija će se održati 24.11.2023. (petak) na Narodnom trgu u Zadru ispred Gradske lože, u vremenu od 10:00 do 12:00 sati. Bit ćemo dostupni za sva pitanja i komentare, a osim ugodnog razgovora, pripremili smo za vas zanimljive informativne i promotivne materijale.

Veselimo se zajedničkom druženju!

 
  Novosti - Sve