U Zadru održana Javna akcija povodom 25. studenog – Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama – STOP NASILJU NAD ŽENAMA
Novosti / 27. 11. 2023 - 12:43

Na javnoj akciji u Zadru 24. studenog, informirali smo građane o važnosti borbe protiv nasilja nad ženama, kao i prepoznavanja i prijavljivanja svih kaznenih djela, kao i upoznavanja sa besplatnim uslugama pomoći i podrške koje žrtve i svjedoci kaznenih djela mogu dobiti u udruzi ZvoniMir, u našem uredu u Zadru, na adresi Špire Brusine 9, telefon: 095 394 2331 ili e-mail: zadar@zvonimir.hr.

Građani su se rado odazvali javnoj akciji i došli porazgovarati sa nama, informirali se putem naših materijala gdje i kako nam se mogu obratiti.

Besplatne usluge podrške i pomoći pružamo svim žrtvama i svjedocima kroz projekt „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“, financiran putem Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

Podrška svima je bitna pa stoga, ukoliko ste žrtva ili svjedok kaznenog djela, ili poznajete nekog tko je žrtva/svjedok kaznenog djela, slobodno nam se obratite na broj telefona 095/394 2331.

Tu smo za vas!

 
 
 
  Novosti - Sve