Nabavljeni psihodijagnostički instrumenti u sklopu projekta “Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja”
Novosti / 25. 02. 2021 - 2:27

Projekt “Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja”

U sklopu projekta “Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja” omogućena je nabavka psihodijagnostičkih mjernih instrumenata. U našem Savjetovalištu korisnicima će se moći pružiti usluga psihološke procjene kognitivnih i psihomotoričkih sposobnosti, osobina ličnosti, emocionalnog i socijalnog funkcioniranja u svrhu objašnjavanja i predviđanja njihova ponašanja, pronalaženja uzroka nedjelotvornosti ili poremećaja te planiranja i provođenja psiholoških programa i tretmana. Veselimo se što ćemo na taj način moći osigurati obuhvatniju podršku za naše korisnike, kao i poboljšati sutradnju sa svim relevantnim institucijama uključenima u brigu o njima. 

*Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 1. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.477.085,50 kn te je u potpunosti financiran sredstvima Europske unije.

 
  Novosti - Sve