Završena edukacija za MMPI-2 u sklopu projekta “Zakoračimo u život bez nasilja - unapređenje usluge psihološkog  savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja”
Novosti / 27. 04. 2021 - 9:37

Jučer je, u sklopu projekta “Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja”, naša psihologinja završila osnovnu edukaciju za primjenu Minnesota multifazičnog inventara ličnosti (MMPI-2), čime je stekla dodatne kompetencije za provođenje psihološke procjene specifične populacije korisnika. Navedena edukacija obavezna je za korištenje ovog instrumenta, a stečena znanja o njegovoj primjeni i interpretaciji moći će se koristiti u svrhu psihološke procjene korisnica – žrtava obiteljskog nasilja. MMPI-2 instrument koristan je prilikom identificiranja problema osobne i socijalne prilagodbe, eventualnih psiholoških disfunkcija te u planiranju odgovarajućeg tretmana i potreba korisnica, što će u značajnoj mjeri olakšati daljnji rad psihologinje u okviru naše organizacije.  

*Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 1. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.477.085,50 kn te je u potpunosti financiran sredstvima Europske unije.

 
  Novosti - Sve