“Zakoračimo u život bez nasilja - unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja”
Novosti / 10. 01. 2022 - 12:46

U partnerstvu sa Ženskom grupom Karlovac – Korak, koja je nositelj projekta, Udruga ZvoniMir provodi projekt ˝Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja”.

Projekt je počeo 22. travnja 2020. godine i traje do 22. travnja 2022. godine, a cilj mu je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i osnaživanja žena i djece žrtava obiteljskog nasilja na području Karlovačke, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.

Kao partneri, pomoć smo pružili ukupno 25 korisnika, od toga 18 žena i 7 djece žrtava obiteljskog nasilja.

Pomoć koju pružamo žrtvama nasilja u obitelji uključuje uslugu inicijalnog savjetovanja za žene, uslugu telefonskog savjetovanja za žene, uslugu psihološkog savjetovanja za žene, uslugu psihološkog savjetovanja za djecu, uslugu psihološke procjene za žene i uslugu psihološke procjene za djecu.

Ukoliko ste Vi ili netko koga poznajete žrtva obiteljskog nasilja, obratite nam se s povjerenjem na broj 091 2015 125.

Projekt “Zakoračimo u život bez nasilja – unapređenje usluge psihološkog savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja” financira se iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 1 te je u potpunosti financiran sredstvima Europske unije.

 
  Novosti - Sve