Udruga ZvoniMir na Sajmu poslova 2013.godine u Šibeniku
Novosti / 06. 11. 2013 - 12:23

Tradicionalni Sajam poslova otvoren je 31. listopada u trgovačkom centru Dalmare.  Sajam je uvodnim riječima pozdravio i gradonačelnik Šibenika – Željko Burić, koji je tom prigodom kazao:  „Vrlo brzo očekujem da će na Sajmu poslova poslodavci tražiti radnike, a ne obrnuto, kao što je danas. U tome vidim i veliku zadaću Grada koji mora staviti  sve svoje službe u funkciju privlačenja investitora i pružanja pomoći na putu k realizaciji investicije.“,

Sajam poslova 2013. održan je od 10-16 sati, a namijenjen je nezaposlenima, poslodavcima, učenicima, maturantima i studentima, te svima onima koji žele mijenjati svoju karijeru. Pored izložbenih pultova, u sklopu Sajma poslova održano je predstavljanje projekta: „Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada“, predstavljanje Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri, prezentacija „Zapošljavanje u državama EU“, u organizaciji ŽK Šibenik predstavljeni su „Kreditini programi HBOR-a za mlade i početnike“, te u organizaciji Javne ustanove Razvojne agencije održano je predavanje „Kreditiranje poduzetnika na području Šibensko-kninske županije“.

Organizator je HZZ Područni ured Šibenik, a pokrovitelji su Šibensko-kninska županija, Grad Šibenik i TC Dalmare Cinestar. 

 
  Novosti - Sve