U Zagrebu je održan četvrti modularni trening na projektu: “Edukacijom,podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini”
Novosti / 14. 03. 2016 - 8:41

“Odraz”- Održivi razvoj zajednice iz Zagreba koji je ujedno i nosioc projekta “Edukacijom , podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini”održao je četvrti modularni trening “Škole za dobre upravljanje i participativni razvoj” .Partneri na Projektu su udruga ZvoniMir iz Knina, Lag Zrinska gora – Turopolje i Udruga Gradova.

Na četvrtom modularnom treningu razgovaralo se o upravljanju projektnim ciklusom, fazi analize – SWOT, analizi problema, pristupu logičkoj matrici, fazi planiranja – logika intervencije i Gantt tablica.

Na kraju je obrađena tematika izrade proračuna i osnove praćenja i vrednovanja.

Predstavljen je i program Urbact i hrvatska iskustva.URBACT III program je europske međuregionalne suradnje koji je namijenjen svim europskim gradovima koji žele izraditi i uspješno provoditi svoje strategije održivog urbanog razvoja i odgovarajuće akcijske planove. Programom će se olakšati razmjena znanja i dobre prakse među gradovima i ostalim razinama vlasti u cilju promicanja integriranog održivog razvoja i poboljšanja učinkovitosti regionalne i Kohezijske politike.

Atmosferu sa radionice pogledajte u foto galeriji:

 
  Novosti - Sve