U Benkovcu informirali građane o pravima žrtava svih kaznenih djela
Novosti / 14. 04. 2023 - 11:05

Na javnoj akciji u Benkovcu 12. travnja, informirali smo građane o važnosti prepoznavanja i prijavljivanja svih kaznenih djela, kao i upoznavanja sa besplatnim uslugama pomoći i podrške koje žrtve i svjedoci kaznenih djela mogu dobiti u udruzi ZvoniMir, u našem uredu u Zadru, na adresi Špire Brusine 9, telefon: 095 394 2331 ili e-mail: zadar@zvonimir.hr.

Građani su se rado odazvali javnoj akciji i došli porazgovarati sa nama, kao i kolege i kolegice iz Gradskog tima prevencije protiv nasilja Grada Benkovca pa su nam tako došli dati podršku predstavnik policije PP Benkovac, predstavnica Centra za pomoć i njegu Sv. Ante iz Benkovca, predstavnica dječjeg vrtića Bubamara iz Benkovca, kao i kolegice iz Zavoda za socijalni rad, podružnica Benkovac.

Javnu akciju su podržali i domaći poduzetnici i OPG-ovci iz cijele Zadarske županije (OPG Vrkić iz Nadina, Vilinski kukovi, obrt za proizvodnju kozmetike, vl. Matea Bradica, Poličnik, Grabi 26 - brand BETAblends, Dalnature by OPG Sandra Šestan iz Briševa, OPG Matulić, otok Pašman i Miris Silbe by OPG Marija Kuljerić). Hvala im svima na podršci!

Besplatne usluge podrške i pomoći pružamo svim žrtvama i svjedocima kroz projekt „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“, financiran putem Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

Podrška svima je bitna pa stoga, ukoliko ste žrtva ili svjedok kaznenog djela, ili poznajete nekog tko je žrtva/svjedok kaznenog djela, slobodno nam se obratite na broj telefona 095/394 2331.

Tu smo za vas!

 
 
 
  Novosti - Sve