Održan je prvi krug radionica za razvoj socijalno-interpersonalnih vještina
Novosti / 19. 09. 2019 - 9:24

Udruga ZvoniMir je u  sklopu projekta „Pokreni se!“ otvorila Klubove za zapošljavanje kroz koje pomaže nezaposlenim osobama da lakše pronađu posao. Aktivnosti koje se odvijaju u sklopu Klubova su:

  • pružanje pomoći pri pisanju zamolbi i životopisa
  • pomoć pri širenju informacija o slobodnim radnim mjestima kako bi na taj način povezali nezaposlene i poslodavce
  • provedba edukacija za željena zanimanja
  • provedba radionica za razvoj socijalno-interpersonalnih vještina

 

Radionice za nezaposlene osobe smo održali u gradovima Kninu i Drnišu te općinama Kistanje i Biskupija, a odnosile su se na razvoj vještina traženja posla. Nezaposlene osobe su u sklopu njih dobile odgovarajuća znanja i vještine koje će im pomoći u daljnjoj potrazi posla. Savjetnica za zapošljavanje je kroz prezentaciju nastojala usmjeriti nezaposlene osobe kako pravilno napisati zamolbu i životopis te kako se što bolje predstaviti poslodavcu. Nakon provedenih radionica uslijedilo je psihologijsko testiranje i procjena korisnika za edukaciju/prekvalifikaciju, a svi korisnici Klubova za zapošljavanje i posjetitelji  radionica će i dalje uživati našu pomoć i podršku kroz projektne aktivnosti.

Drugi krug radionica će uslijediti u narednom periodu, o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti.

 

Kontakti:

Udruga ZvoniMir

Domagojeva 12, Knin

e-mail: zvonimir@zvonimir.hr

telefonski broj: 022/662-554

mobitel: 095/407-20-27

 

Radionice se provode u sklopu projekta "Pokreni se!" koje je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda

 
  Novosti - Sve