Novosti / 02. 04. 2020 - 11:14

U skladu sa nastalom situacijom pandemije korona virusa u Hrvatskoj i mjerama opreza koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite, udruga ZvoniMir će rad sa strankama, do daljnjeg, obavljati putem telefona i elektroničke pošte. 

Uz podršku Ministarstva za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku, rad Savjetovališta za žene žrtve obiteljskog nasilja, koje podrazumijeva pružanje pravne, emocionalne i administrativne podrške te psihosocijalno i psihološko savjetovanje odvijat će se i dalje ali putem telefona ili mail-a uz mogućnost susreta sa korisnikom u slučaju urgentnosti.

Pored nabrojanih usluga, podsjećamo, da podrškom Ministarstva pravosuđa i drugim žrtvama i svjedocima kaznenih djela te članovima njihovih obitelji pružamo: usluge emocionalne podrške, informacije o pravima i praktičnu pomoć koja uključuje pratnju u institucije (sud, policiju, državno odvjetništvo, centar za socijalnu skrb) u ulozi osobe od povjerenja.

Ukoliko se osjećate ugroženo u svom okruženju, imate potrebu razgovarati ili postaviti pitanja na koja ne znate odgovore, obratite se, elektronički mail-om na adresu zvonimir@zvonimir.hr ili telefonskim pozivom na 022 662 554 i 091 2015 5125.

 
  Novosti - Sve