Nova druženja u Zadru sa udrugom slijepih Zadarske županije, Eko-Zadar i Nasadi d.o.o.
Novosti / 28. 04. 2022 - 2:37

Družili smo se sa članovima udruge slijepih Zadarske županije i udruge „Eko-Zadar“, kojima smo predstavili rad udruge ZvoniMir i informirali ih o otvorenju novog ureda u Zadru. Pobliže smo ih upoznali sa projektom „Mreža podrške i suradnje sa žrtvama i svjedocima kaznenih djela“, koje usluge nudimo i kako im možemo pomoći ukoliko im bude trebalo. Izmijenili smo naša iskustva u projektima i aktivnostima koje provodimo i koje ćemo provoditi. Najavili smo javnu akciju koja će se održati u Zadru krajem svibnja ove godine na kojoj će se moći još detaljnije informirati o svojim pravima i našim uslugama.

Nakon jutarnjeg druženja i kavice, svi zajedno smo pošli prema perivoju Vladimira Nazora gdje smo uz stručno vodstvo djelatnice iz Nasadi d.o.o., čuli zanimljive povijesne informacije o samom perivoju, o baštini grada Zadra, kao i o biljnom svijetu unutar perivoja.

Uživali smo zajedno u predivnom sunčanom danu u Zadru šetajući parkom što je članovima udruge slijepih uvelike koristilo i raduju se novim ovakvim aktivnostima.

Provedena aktivnost se odvijala unutar projekta „Zajedno, aktivno, ravnopravno“, kojeg provodi udruga slijepih Zadarske županije, u suradnji sa udrugom „Eko-Zadar“ i Nasadi d.o.o., a koji je sufinanciran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

 
 
 
  Novosti - Sve