Dan starijih osoba Udruge ZvoniMir
Novosti / 03. 10. 2016 - 11:15

I ove godine povodom obilježavanja Dana starijih osoba udruga ZvoniMir koristi priliku da prigodno obilježi taj dan i da se pohvali radom svojih djelatnika te time i svojim uspjehom.

Od ZvoniMirovih prvih koraka snalaženja u organiziranju pružanja njege starijim osobama, komuniciranja sa potencijalnim korisnicima koji su nas nerado i sa nepovjerenjem primali u svoja domaćinstva do udruge koju kontaktiraju novi korisnici i srdačno s nestrpljenjem očekuju u svojim domaćinstvima prošlo je punih pet godina. Uložili smo puno znanja i vještina da se ova usluga u kontinuitetu i nesmetano pruža svim našim starijim korisnicima. Iskoristili smo to vrijeme na usavršavanje i dodatnu edukaciju svih uključenih, povezali smo se sa svim institucijama i uredima koji se po prirodi posla bave zaštitom starijih osoba, potpisali smo Sporazume o suradnji sa gradovima Knin, Drniš, Skradin i općinom Biskupija i danas smo itekako ponosni kad kažemo da zapošljavamo 29 njegovateljica koje vode brigu o skoro 400 korisnika na područjima navedenih gradova i općine. Naš uspjeh treba zahvaliti i  jednako dobroj suradnji sa institucijama sa kojima njega starijh u njihovim domaćinstvima postaje potpuna, a to su Centri za socijalnu skrb Knin, Drniš i Šibenik, Opća i veteranska bolnica Knin, Dom zdravlja Knin i Drniš, Ordinacija opće medicine u Kninu, Drnišu i Skradinu, Dom za starije i nemoćne u Kninu, Gradsko društvo crvenog križa Knin, HZZ ali i ne manje važnu podrška svih građana lokalnih zajednica. Svoje znanje i iskustvo vrlo rado dijelimo sa svima koji se nalaze u mogućnosti baviti se ovom djelatnosti te na taj način osigurati dodatnu udobnost doma i starijima u drugim sredinama.

Našim, ZvoniMirovim seniorima, želimo sretan Dan starijih osoba, s obećavanjem da ćemo učiniti sve da i slijedećih godina budemo uz vas.

 
  Novosti - Sve